Despre Adrian Pușcaș

DSC_4795.jpg

CE REPREZINTĂ HAȚEGUL PENTRU MINE?

Hategul este locul in care m-am nascut si pe care il pretuiesc. Aici am crescut intr-o familie de oameni muncitori si tot aici m-am intors dupa facultate. Hategul este locul in care familia mea se simte bine si este orasul care merita si poate mai mult. 

 

Pentru ca vad mult potential in Hateg si in Tara Hategului si pentru ca e timpul sa dau inapoi comunitatii tot ceea ce ea a investit in mine, am acceptat acest proiect indraznet, alaturi de oameni dedicati, si anume sa credem ca se poate mai mult, impreuna. 

CE POT ADUCE HAȚEGULUI?

Hategul s-a dezvoltat frumos dar cred ca mai are multe de oferit. Putem deveni si noi un standard de excelenta in ceea ce inseamna serviciile, sanatatea, educatia, dezvoltarea umana, infrastructura si ... modul in care facem politica. 

 

Aproape in fiecare zi vorbesc cu oameni simpli, oameni care au fost obisnuiti sa fie doar o masa de manevra, cautati doar in preajma alegerilor și observ ca au speranta, iar acest lucru ma incurajeaza sa merg inainte si sa cred ca impreuna putem sa mergem la urmatorul nivel. 

Cei peste 20 de ani experienta in domeniul finantelor, dintre care ultimii 14 ca manager de banca, ma vor ajuta sa gandesc strategic, sa administrez si sa atrag fonduri pentru oras si sa creez bugete previzibile, realizabile si eficiente. 

Lucrul in echipa nu este numai ceva teoretic pentru mine si nu ar trebui sa fie pentru nimeni din administratie. Am coordonat echipe mari si mici, lucru care va fi un plus pentru adevaratul lucru in echipa de care are nevoie orice primarie. 

Nu in ultimul rand, abilitatile antreprenoriale castigate in afacerea de familie din domeniul hotelier/turism ma vor ajuta sa coordonez o echipa care isi doreste sa puna Hategul serios pe harta turistica a Romaniei si nu numai. 

Sustinere candidatura - Solomon Buzducea
Sustinere candidatura - Dorel Onescu
Sustinere candidatura - Vichentie Cărăbaș
Sustinere candidatura - Timotei Bogdan
Sustinere candidatura - Gabi Viționescu
Sustinere candidatura - Adriana Cărăbaș
Sustinere candidatura Marius Pitigoi

Înscrie-te aici

Stai informat cu ultimele știri despre Adrian Pușcaș

Adrian Pușcaș

- Împreună pentru Hațeg -

  • Facebook

© 2020 hateg2020.com

 

Unde ne puteți contacta:  

adrianpuscas@hateg2020.com

0761-033-258