Nimic fără a cunoaște nevoile reale!

#impreunapentruHATEG#unHATEGmaibun înseamnă să facem lucrurile după ce cunoaștem nevoile reale. Degeaba promitem că vom face lucruri ce iau ochii oamenilor dar de care nu au nevoie acum sau în viitorul apropiat.


E grav să prezinți oamenilor care au nevoi specifice și apăsătoare ceva ce nu îi ajută și nici nu le alină problema. Un viitor primar trebuie să cunoască problemele reale, lucru care se poate întâmpla numai tinând legătura cu oamenii.


Vreau să răspundem nevoilor reale ale hațeganilor! Deja pe unii dintre ei i-am vizitat de mai multe ori. Nevoile lor sunt stringente și în nici un caz nu i-ar ajuta povești cu cai verzi pe pereți, cu unicorni care zboară sau cu tot felul de construcții imposibil de construit pe terenuri invizibile sau incredibil de mici pentru anumite proiecte.

Vom identifica și vom pregăti un portofoliu de proiecte în domenii strategice considerate prioritare pentru perioada de programare 2021-2027 (amenajarea centrului orasului, anveloparea/izolarea blocurilor rezolvarea problemei parcarilor, piste pentru biciclete, bazin de inot, promenade etc.).

Detalii despre CE anume am observat a fi nevoile reale ale hațeganilor veți afla în curând! Să rămânem împreună pentru HAȚEG!

M-aș bucura să vă pot reprezenta ca primar și dacă și voi aveți încredere în ceea ce mă reprezintă, nu ezitați să mă votați atunci când vine vremea!

0 afișare

Înscrie-te aici

Stai informat cu ultimele știri despre Adrian Pușcaș

Adrian Pușcaș

- Împreună pentru Hațeg -

  • Facebook

© 2020 hateg2020.com

 

Unde ne puteți contacta:  

adrianpuscas@hateg2020.com

0761-033-258