Valorile mele

Actualizată în: Aug. 18

#impreunapentruHATEG


Vreau sa va prezint 4 lucruri foarte importante pentru mine, 4 valori ale vietii mele, valori care au definit si vor defini fiecare interactiune cu oamenii si cu orice sistem, din mediul privat sau de stat:


Familia - tocmai de aceea protectia familiei in orice context este esentiala. Voi lucra pentru crearea unui spatiu sigur pentru familie si copii, spatii de petrecere a timpului impreuna cu familia (pista de bicicleta pana la Nalat, bazin de inot, promenada in padurea Hategului, parcuri intre blocuri, implicarea sociala a bisericilor si voluntarilor in sustinerea familiilor nevoiase etc.)


Corectitudinea - nu am fost intr-un mediu in care sa fi fost rasplatit dupa rezonanta numelui sau dupa cat de plin este buxunarul. Principiul dupa care am functionat si dupa care voi functiona e simplui: dupa fapta si rasplata. Acest lucru inseamna ca trebuie evaluate periodic sistemele administrative si oamenii implicati in actul de administratie. Cine e de apreciat, trebuie apreciat! Cine nu, sa devina mai bun!


Lucrul in echipa - stiti sloganul campaniei noastre, si anume "Impreuna pentru Hateg". Ei bine, e mai mult decat un slogan. Stiu din experienta ca singur mergi repede dar nu ajungi prea departe si tot din experienta stiu ca atunci cand mergi impreuna cu altii, ajungi departe. Lucrul in echipa e ceva natural pentru mine si cred ca voi lucra bine cu colegi din primarie, cu voluntari, cu bisericile, cu mediul de afaceri, cu scoala, cu spitalul etc.)


Munca (care aduce un nivel de trai ridicat) - desi provin dintr-o familie simpla, mi-am dorit intotdeauna un nivel de trai ridicat. Am lucrat si lucrez mult pentru acest lucru. Pe langa jobul de la banca, in fiecare weekend (si nu numai), impreuna cu sotia, mergem si facem curatenie in pensiunile pe care le administram.


Stiu ca siguranta zilei de maine nu se obtine usor dar odata ce o avem, putem sa ne facem planuri pe termen lung. Fara mancare in stomac nu poti sa te gandesti la altceva. Poate de aceea nu avem planuri pe termen lung, si anume pentru ca nu avem asigurat acel nivel minim de trai decent. Acest lucru se va realiza prin atragere de investitori, prin facilitarea unor stimulente pentru investitorii autohtoni, prin colaborari cu orase mari, locuri de munca mai bine platite, simplificarea vizitelor la primarie = digitalizare si prin transformarea Hategului in destinatie turistica).


Avem mult de muncit dar se va merita si o putem face... IMPREUNA!
105 afișare

Înscrie-te aici

Stai informat cu ultimele știri despre Adrian Pușcaș

Adrian Pușcaș

- Împreună pentru Hațeg -

  • Facebook

© 2020 hateg2020.com

 

Unde ne puteți contacta:  

adrianpuscas@hateg2020.com

0761-033-258